.

Kategori: Allmänt

Idag är jag trött! Men glad! Bra jobbdag, jobbat ordentligt men haft kul! Imorgon är jag förmodligen ledig och jag och kusin Arvid tänkte ta en sovmorgon och sen ta tåg & buss iväg till Hudiksvall för lite shopping (jag ska köpa stumpor & han något spel..) och sightseeing! Sägs vara fint där så tänkte passa på...

L
äste ut min andra och sista chic lit-bok idag också, så jag tror jag snart ska sova... kanske kan hitta ny bok imorgon? De andra jag har med mig har jag ingen som helst lust att läsa just nu...
Och tja, äta, läsa och sova är ungefär de alternativen som finns här. Mycket mer orkar jag inte heller, hah.
Första dagarna var jag och Katarina ute och gick ordentligt men efter andra dagen hade jag så jäkla ont i knät så det blev inte mer - att jobba gör det värre. Blir inga klackar i Hudiksvall imorgon (hah) och jag ska nog ta mig till en sjukgymnast innan jag återvänder till Italien.

Åh
, jag saknar det! Men saknar massa vänner (och familjen!) i Västerås också! Förhoppningsvis får jag se många av dem om några veckor i alla fall..!

Mörtsjö!

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag uppe i Mörtsjö i Hälsinglands skogar och kan faktiskt inte alls klaga, inte än så länge.
Bara jobbat 2 dagar hittills, varit väldigt lugnt men bra för jag har lyckats komma tillbaka i rutinerna, haha.
Luften här uppe är såå underbar (bortsett från de vindarna som för med sig koskit-stank) och igår var jag, Katarina och hundarna ute på en ordentlig promenad - känns lite i vaderna idag, hah.

E
ftersom det är söndag idag är det lite sovmorgon, jag & Arvid är hemma medan hans föräldrar är iväg och jobbar - jag börjar nog själv runt 12.00 när vi öppnar..
I eftermiddag kommer mormor & morfar! Och på onsdag är jag ledig som det ser ut nu, så då kanske vi hittarpå något :)

N
ej, nu måste sminket på innan det är dags att åka! Ciao!

May them all rest in peace.

Kategori: Allmänt

Enligt vänner på facebook har en vän till mig, dock inte nära - men man träffade ju henne varje dag under en lång period - en tjej i min parallellklass nere i Milano dött. Hon dog i fredags men ingen verkar veta mer än så. Hur? Varför? Det är så hemskt. May her rest in peace.

Nu ni!

Kategori: Allmänt

Nu så! Nu har jag äntligen tagit tag i lite viktiga saker! Varit hos polisen och ordnat ID, apoteket och sen köpt strumpor (haha), sen ordnat CSN-grejer, "aktiverat" mitt italienska bankkonto (hoppas att det funkar som det ska!) och kontaktat skolan angående info om nästa år.
Nu ska jag kanske få i mig lite lunch innan jag ska packa det sista! Finally.

Hemska kort!

Kategori: Allmänt

Sitter och lockar håret, lite slarvigt sådär. Jag ska ju och ta nytt ID-kort idag och även om det är rätt garanterat att man kommer att se förjävlig ut kan man ju försöka göra det bästa utav situationen..

Få dagar i Västerås'

Kategori: Allmänt

Väldigt besviken var jag igår efter matchen. Spanien har jag inte sett någonting av under årets VM så de hade ingen anledning att vinna alls! (Jag vet, i princip så hejar alltid alla svenskar på Spanien & Barcelona när det kommer till fotboll - usch!) Jag är i alla fall glad att jag inte egentligen är något stort fan av Holland, utan hejade bara på den pga Sneijder - annars hade jag varit på mycket sämre humör nu!
Trevligt hade vi det i alla fall, jag & Hannah satt på Sportbaren (haha, visst heter det något som The Sportbaren? så töntigt!) och en sväng kom Bea & Eddie och hälsade på. Den killen är mer än godkänd från vår sida - verkar hur bra som helst!

Idag har jag sovit ut ordentligt, mami har gjort om planerna då stackars papi har ont i armen & det är för myggigt uppe på fjällen så vi åker upp till Hälsingland redan på onsdag.

Planer;

måndag; ordna med italienska bankkontot, fixa CSN, cykla och handla med mami, ha myskväll framför TV'n
tisdag; ordna nytt legitimation hos polisen, säga snabbt hejdå till karin (hoppas jag), snabbmiddag med bea & hannah och sen ta tåget till uppsala och äntligen få träffa amanda!
onsdag; bli upphämtade i uppsala av mami och åka till hälsingland och jobba.

resten av sommaren är heeeelt oklar än så länge. hm.

Back in town'

Kategori: Allmänt

Tillbaka i Västerås. Blev ingen simtur igår för blev så omständigt så tog en morgonpromenad vid Klarälven i stället i morgonsolen - hur fint som helst!
Här hemma är det bara vi flickor hemma nu till jag åker till Hälsingland - männen är nämligen uppe i Norrland på fjällen och fiskar.
Nu ska jag locka håret och sen möta upp Hannah för att kolla på VM-matchen på stan! Förhoppningsvis kommer Bea och hennes man förbi - känner att jag måste få träffa karln när vi båda är i lilla Västerås!
Lite skam är det att jag inte har något orange i garderoben - men vi hejar på Sneijder & Holland ändå!
Min packning vs. papis.
Flickorna åker och bor på hotell i två nätter med sol & klackar,
pojkarna tältar på fjället i regn & gummistövlar en vecka.
Vi har alla olika intressen..!

Härlig helg i Karlstad!

Kategori: Allmänt

Sitter nu på Scandic i Karlstad efter två dagars fest, alkohol inkluderat. Riktigt trött är jag, men har nog varit bästa helgen på väldigt väldigt länge! Igår var det fest hos morfars syster med massa släkt, hur underbar som helst! Sen hängde jag på en syssling som jag träffade för första gången till en kompis på förfest inna vi gick ut och dansade! Skitkul, men måste erkänna att jag inte kommer ihåg precis allt av slutet på förfesten, hah.
Nu ska jag göra mig iordning, kolla på TV med mami och sen sova för att försöka orka upp för en simtur i poolen imorgon bitti innan hotellfrukosten. Livet är rätt underbart ändå!

Prestationsångesten ökar..?

Kategori: Allmänt

Åh. Inte bra start på Sverige-vistelsen på vissa plan. Andra bättre dock.
Mycket gör att jag vill tillbaka till Milano på en gång, hör inte hemma här, vill inte höra hemma här. Men imorgon ska jag, mami, mormor & morfar åka till Karlstad för släktträff (från morfars sida), och det ska bli hur kul som helst! De flesta har jag aldrig tidigare träffat men jag längtar verkligen!
Annars idag, då min kära bror fyller år, har jag spenderat massa tid med släkt och vänner till familjen.
Vi är borta fredag-söndag och sen på torsdagen efter åker jag upp till Hälsingland och vet inte hur länge jag blir kvar. Skönt på många sätt men kommer att missa mycket och kanske inte få chans att träffa alla vänner innan.
Missar Amandas (och Ellis) inflyttningsfest, Stockholmstrip, Gotlandstrip m.m. vilket känns illa, men så är det väl...
Nej, nu måste jag sova om jag ska orka upp i morgon bitti.. trevlig helg!

Sverige!

Kategori: Allmänt

Nu stänger jag ner datorn och packar ihop det sista, dammsuger av och går med sopor.
Snart är jag på väg till Sverige! puss'

Tidsfördröj?

Kategori: Allmänt

Jag snodde en lista från Bea för att skriva i..
Senaste


Låt du hörde: Någon låt med Negramaro i taxin..
Film du såg: Oj, ingen aning..
Mat du åt: "Japansk" aperitivo & sushi.
Kram: Kramade Hugo hejdå!
Puss: Liron.
Känslan: Helt slut! Behöver sömn, men det tar vi ikväll..
Resa: Sverige i maj? Men idag åker jag dit igen!
Glädje: Igår kväll var bra! Faktiskt hela gårdagen..
Dröm: Totalt tomt där.
Person du träffade: Liron. Om man inte räknar Cilla som nyss gick förbi mitt rum..
Personen du pratade i telefon med: Liron, ringde och frågade om jag kom hem ordentligt..
Personen du fick sms av: Cilla.
Gången du åt 7-eleven korv: Inget fan av varken 7-eleven eller korv..
Gången du var utomhus: Gick nyss en kort promenad från tramen upp till lägenheten.
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Oj. Lär väl ha varit i maj? Ikväll blir det förhoppningsvis repris!
Saken du köpte: Taxiresa?

singing

Kategori: Allmänt

I can still smell the scent of your perfume on my skin'

Lilla brännan försvann..!

Kategori: Allmänt

Kul att komma till Sverige efter en varm vår/försommar i Italien och vara blekast i landet. Jättekul!

Hejdå Milano!

Kategori: Allmänt

Jag hade tänkt att städa och rensa ur hela mitt rum ordentligt, se till att lägenheten är riktigt fin innan vi åker - men icke. Vi har inte tagit oss tid till det alls.
Nu, mellan 06.00 & 07.00 samma dag som jag åker till Sverige så packar jag. Inte kul! Jag tror det bara blir ett kilo övervikt eller så - och det brukar de ha överseende med, hoppas SAS är lika snälla som EasyJet.. hah.

Jag har mer eller mindre slängt ner alla grejer i min resväska - knappast som det brukar se ut när jag reser, och det här är inget Anna Anka skulle godkänna! Hah.
Och ingenting får jag med mig! Får ta alla skor i handbagaget och hoppas att de inte är så gnälliga.. men tyvärr får nog några par stanna här hemma...

Åh. Jag har lite ångest, vill inte lämna Milano! Även om det ska bli skönt och kul att komma till Sverige, men ändå...
Kan hoppas jag har lite mer ledighet där och kan ta tag och fixa den här bloggen ordentligt! får se...

Haha, crazy.

Kategori: Allmänt

Usch, idag är jag trött! Men vi ska upp för att träffa Rebekah för frukost sista dagen innan lite shopping. Det är rea och jag ska hitta present till min kära bror!
Kvällen igår var sjuk, först går jag, Cilla & Rebekah på aperitivo på ställe som nästan är fullt så får dela bord med två söta killar som sen visar sig vara jättetrevliga och ssööta. En från New York här på "Europa tour" och en som gjorde någon praktik i 2 månader.
Well, sen åkte jag och Rebekah för att träffa killen jag träffade häromdagen och hans kompis - de kom och hämtade oss i en enorm Porsche Cayenne som vi åkte till Cavalli i. Haha, vi har lärt oss nu att killarna får betala! Well, inträde behövde vi inte betala men alla drinkar fick de stå för, haha. Lyckades se Italiens "Big Brother"-vinnare som jag tycker verkar så jäkla härlig. Totalt gay.
Men jag och Rebekah åkte hem tidigare i taxi, orkade inte vänta längre och bra det - trött nu! Woops, måste skynda mig nu!

Västeråskillarna har lite att jobba sig upp till nu, haha! Jag och Rebekah på Cavalli själva verkar "sluta" lite hur som helst!

Bränd?

Kategori: Allmänt

Under dagens lilla utflykt (haha) så var jag livrädd att jag skulle bränna mig - hade nämligen ingen solkräm på mig då jag bara trodde vi skulle träffas för en snabb caffé i skuggan - icke. Men tror faktiskt inte jag bränt mig, snälla snälla - låt mig slippa!

Åkt motorcykel! hoho

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma från förmodligen bästa daten jag varit på, haha, inte för att killen var någon jag direkt klicka med så - men har skrattat! Snygg kille i vita byxor & rosa t-shirt som har ett kosmetikaföretag med produkter från döda havet. Ursäkta, men hade vi mött detta i Sverige har jag inte direkt tvekat på att han var gay, haha. Men icke.
Vi var och shoppade Dolce & Gabbana-solglasögon, var på en trendig bar och åkte runt på motorcykel i Milano. Haha, min Dior-väska & högklackade skor var givetvis med! (haha!)
Well, jag var livrädd först men sen var det kul! En Ducati Monster var det, haha. Well, jag lever och har haft en bra dag! Snart ska jag träffa min fd. roomie för aperitvio innan jag & Cilla ska ut med Hugo för drink ikväll.
Kanske bästa söndagen på väldigt väldigt länge! Nu ska jag hjälpa Cilla med hennes modell tillsammans med Rebekah & henne.

I'm happy!

.

Kategori: Allmänt

Känns som att man kommer att ha et ganska bra minne av Milano nu över sommaren.. Kom hem från en rolig kväll på en klubb vid 06.00 imorse, det var ljust och fåglarna kvittrade. Nu efter några timmars sömn ska jag försöka vakna till ordentligt, göra mig iordning och åka in till stan för att träffa en kille för en caffé.

Mycket igår var galet, men jag hade ändå kul! The Beach var nog lugnt en av de bättre klubbarna här i Milano - trevligt folk! ..speciellt en.. woops!

!

Kategori: Allmänt

Efter den här kvällen har jag insett att fransmän är mer av min grej, med bara en touch av Italien.
Hjälp vilken kväll!

Räcker att Tyskland vann Eurovision, INTE VM också! (haha)

Kategori: Allmänt

Det var då FAAAA-AAN!?!? Jag var så förbannad på baren vi kollade på fotbollen på, jag nästan skrek åt servitören. VARFÖR skulle Tyskland vinna?! Ok att de var tusen gånger bättre än Argentina, men igår åkte Brasilien ut och nu Argentina. Jag ville & tyckte ju att något av de lagen skulle VINNA?!?!??!
Nu måste jag helt enkelt hålla på Holland - vilket gör ont! Men, Sneijder kan gott få vinna 4 titlar i år, det är han värd. Men ändå.. Holland!? Åh. Jaja, bättre än Tyskland i alla fall!

Nu ska jag svettas klart lite här (om det är möjligt att sluta!?), ta en till dusch och sen göra mig iordning för middag.

Föredrar date med garderoben istället för män!

Kategori: Allmänt

Idag har jag blivit "erbjuden" om två dater för kvällen + några killar vill hit och träffa mig och Cilla och Thomas o co kanske kommer förbi. Jag har ingen som helst lust, även om jag är lite intresserad av de två killarna som vill ses ikväll.. Kunde inte de här hört av sig när jag ville ha dates? Haha, vet dock att jag kommer sakna det här när jag är i öken-Sverige över sommaren, så jag borde ta till vara på det, men nej.. Jag ska rensa min garderob istället! hah'

Sista helgen i Milano på länge, länge.. kommer sakna!

Kategori: Allmänt

Egentligen hade jag och Rebekah en rätt tråkig kväll igår - men vi skrattade desto mera! Vilka idioter det finns i denna värld alltså! Haha.

Nu har jag sovit ut, svettats som en gris (33°C här just nu och jag sover med tjockt täcke!?) och nu ska jag nog ducha för att möta upp Rebekah för solning. Tror jag.

Jag är så glad att jag hittat så underbara vänner här, som jag har så sjukt kul med! Fast just nu saknar jag mina vänner i Sverige lite extra mycket - kan vara för att jag vet att jag kommer få träffa dem snart!
Dock vet jag inte om jag hinner träffa alla, kanske bara ett par innan jag åker till Hälsingland och jobbar?
..beror på när jag åker dit? Hm. Om några dagar får jag i alla fall träffa familjen och krama om dem! Oh - födelsedagspresent skall inhandlas åt bror också! Men, tror att jag väntar till måndag då rean tydligen sätter igång här då! Hosh!

Betyg i efterhand!

Kategori: Allmänt

Oh! Föressten, ett extra plus just nu? Vi fick aldrig reda på vårat betyg för vårt första projekt "Projekt Metoder" - ett grupparbete. Tydligen fick jag 29/30, vilket jag är glad över! Skönt!

Utseendefixerad? Jag?! hah'

Kategori: Allmänt

Från att gå från trasiga naglar med halvt bortskavt nagellack, hemsk hy, trött blick och att t.o.m. gått ut osminkad och skrivit ut ritningar bland folk från skolan (jättelöjligt enligt vissa, men jag mår inte bra då, haha) till att nu vara nyduschad, ha extremt lena & mjuka ben, nypeelat ansikte och alldeles strax 20 nymålade naglar i härlig korallrosa känns bra. Haha, jag börjar bli mig själv igen! Köket är nu relativt städat (all disk & stank är borta, diskbänken avtorkad osv - bara golvet som fattas) men jag har mitt rum kvar. Men det tar jag imorgon!

Imorgon ska jag ta tag i lite viktiga saker, som att betala räkning och så. Men även städa upp mitt rum inkl. garderob så att det inte tar så lång tid att sortera och packa sedan för sommaren i Sverige. Och så ska jag sola! Jag vägrar komma till Sverige som en total blekfis! Hah. Den lilla brännan jag hade för en månad sen är totalt borta!
Men, 5 dagar sol här borde kunna fixa det igen!

Jag är utvilad - sov till 16.30 idag - och mår bra nu. Var t.o.m. hungrig när jag vaknade och fick i mig en hårdmacka och lite choklad! Tänk vad stress kan göra ens kropp illa! Men nu är jag påväg att bli harmonisk igen - haha!
Jag är rätt tacksam att min kropp kan jobba utan sömn och mat, men i långa perioder vill jag inte att det ska ske - helst aldrig mer igen. Så nästa år måste jag bli bättre på det här med att plugga!
Oh. Snart ska jag över till Rebekah för att äta pannkakor och sen gå ut en sväng! Jag tänker satsa på en bra kväll! Vet dock inte alls vad jag ska ha på mig..

:)

Kategori: Allmänt

Haha, halva släkten (med lätt överdrift!) verkar sitta i Sverige och gråta nu över mig och mitt projekt. Jag skulle gärna vilja gråta ut nu när jag har tid för det - men finns inga tårar längre. Jag är så lättad.
Men också väldigt väldigt trött! Buona notte!