Godnatt!

Kategori: Allmänt

Så bra torsdag! Började ju som sagt med arbetsintervju, sen hem och fixa lite hemma, läste ut en bok, fixade lite till, gjorde klart några ändringar på bröllopsprogrammet till E&M, följde med D på ett jobb, åkte och tvättade bilen, pratade lite med papi i telefon och sen handlade vi massa gott. Blev laxmiddag idag, med sparris, broccoli & haricot verts. Lite vitt vin & choklad med havssalt på det. Sen blev det en film och nu funderar jag på om det inte är dags att sova. Ska försöka övertala mannen men han är helt inne i en "rubiks kub" och verkar inte vilja sluta... 
 
Imorgon är det ju fredag. Dammsög aldrig idag så det lär väl stå högst på att göra-listan. Sen ska jag packa en liten väska och försöka hitta en klänning till bröllopet om jag får tid över innan E&M kommer hit för pizzakväll med oss och Simo. Ingen direkt stressig dag om man säger så. Sen var den här veckan redan slut och bara en, vad jag tror, underbar helg väntar.
 
Godnatt.
 
 

Sockersug

Kategori: Allmänt

Åh. Nu har jag bestämt mig. Ska unna mig lite vardagslyx! Men hur kan jag inte avslöja än men det känns så bra! Innan detta och all städning måste jag ta mig till bageriet på hörnet för någon typ av kolhydrater. Min kropp skriker. Inte meningen att jag ska äta sånt men idag har jag inget val. Jag behöver snabba kolhydrater! Mums. Sött eller salt har jag dock inte bestämt mig för än. 
 
Efterrätter på mamis fest. Tyvärr var alla så snabba att jag inte hann ta kort innan de börjat på dem.
Blåbär- och kardemummacheesecake som mami gjort, Evas världens bästa sommartårta
(jag mosade i mig inte bara en bit och längtar redan till nästa gång) och tiramisu som min fina man gjort.
Allt var SÅ gott. Jag hade gjort mycket för att stå där nu...
 
 

Bra start på dagen

Kategori: Allmänt

Jag tycker man borde börja varje morgon med en arbetsintervju. Åtminstone om det är för ett intressant jobb. Jag får en kick och det är så trevligt, haha, kanske inte alla som känner så, men jag gillar det. Oftast.
När jag satt och väntar idag på kontoret kommer det in en man jag känner igen och det visar sig vara en som jag varit på intervju hos tidigare, på ett annat företag. Och han skulle vara med på den här intervjun också! Så jag fick det bekräftat - utan kontakter är det svårt att få jobb! Hur som helst gick nog intervjun bra och det är ett väldigt intressant jobb. Vi får se hur det går!
 
Nu ska jag ordna lite här hemma, tvätta lite, städa undan och kanske dammsuga. Suki verkar vilja släppa all sin vinterpäls nu och jag håller på att bli tokig! Hatar katthår överallt! Min allergi gör det inte direkt lättare. Hade jag inte varit så kär i henne hade vi nog gett bort henne vid det här laget... Men jag klarar inte det.
 
 

Hemma igen

Kategori: Allmänt

Tillbaka hemma i Milano nu efter en helt underbar tur till Sverige. Förutom att jag inte lyckades träffa alla vänner kunde det inte blivit bättre, men mer om det sen. Jag har precis kommit ur en långdusch och gjort mig iordning extra inför arbetsintervjun imorgon, använt extra body butter, smörjt in fötterna med fet fotcreme och satt på bomullsstrumpor och ska nu måla naglarna. Ni vet, allt sånt som är superviktigt när man ska på intervju............
Ne, jag har absolut inga planer på att vara varken barbent eller barfota, men jag lär väl känna mig lite fräschare.
 
Mamma min tog flyget ner till franska rivieran idag med hennes vän Lina. Hon fick en resa dit som överraskning i födelsedagspresent av Lina - sämre kunde man ju ha det! Är så glad för hennes skull, mamma - drick gott rosé åt mig också!
 
Nu ska jag måla naglarna och stryka kläder vilket ju kanske känns lite viktigare inför morgondagen... 
 
 
Riktigt fin dag på sommarstugan fick vi i söndags.