Crazy.

Kategori: Allmänt

Haha. Kvällen blev inte riktigt som jag trodde - men trevlig. Han var nog ganska långt över förväntan.
På något sätt lyckades han pricka in på precis rätt musiksmak och när vi pratade om något nämner han att jag ju då borde tycka om filmen save the last dance. Vi kan säga att jag blev totalt såld då. Haha. Så när han skjutsade hem mig lyssnade vi på bästa musiken. Han t.o.m. spelade B2k - bump bump bump och jag blev typ galen. Haha, så jäääkla bra! Visserligen är han vän med Dj'n på jobbet som spelar samma musik, men ändå. Wow.

Liiiiiitet minus är att han verkar ha samma parfym som Adrien. I Paris. Lite jobbigt...

Nu måste jag tvätta mina jobbkläder, göra mig iordning och förhoppningsvis vakna innan 08°° imorgon. Ta cykeln till centralen (eller en bit ifrån, vet inte om ja vågar lämna cykeln vid centralen...), åka till Bergamo några timmar, ta cykeln till jobbet, jobba. Och sen hem och upp tidigt på söndagmorgon. Men det är det värt! Jag har det bra nu.

NAPOLI BOKAT.

Kategori: Allmänt

19 augusti fyller Anaïs år. Vi båda blir kvar i Milano i sommar för jobb men hennes födelsedag ska firas ordentligt! Det blir en långhelg i Napoli (Neapel på svenska..). Fyfan va kul! Besöka maffian på riktigt... haha usch.



Bild från mitt födelsedagsfirande.
Jag är så himla glad att jag träffat den här tjejen!


Kategori: Allmänt

Oh. bra dag! Mötte upp mormor, morfar, Arvid, Håkan & Katarina på tågstationen, sen åkte vi för lunch och sen kaffe hos mig. Vad jag saknat dem! Vi åt god pizza och drack gott vin. Mys. Arvid har blivit så stor och ifrågasatte varför jag dateade så många olika.. maffiakille & polis. Haha!
Jag har världens finaste släkt.
Imorgon om vädret tillåter åker jag en sväng till Bergamo och hälsar på dem innan jobbet.
Nu har jag suttit en stund i sängen och tagit det lugnt, ska nu gå och köpa upp minimiddag i form av sushi och deklarera innan jag ska göra mig iordning för kvällens date. Vet egentligen inte riktigt varför jag ska gå ens, haha, börjar tveka mer och mer - meen kan ju inte direkt förlora något på det och jag behöver komma ut lite.
Vädret är dock ganska skit just nu så jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Bah. Hittar jag några hela "hålla-in"-strumpbyxor i garderoben får det bli tighttight klänning. Annars typ tältklänning.haha.

Äntligen!

Kategori: Allmänt

Jag somnade med datorn i sängen och musik på. Vaknade alldeles för sent.
Vad hände liksom?
Nu ska jag strax äääääntligen åka och möta upp gänget Carlsson - åh vad jag längtar!
Får se vad vi gör, lär ju se centrum, äta lunch - kanske på pomodorino, och visa lägenheten. Sssså nu måste jag få på mig ansiktet och kläder och ta bussen till central stationen!
puss!

Mys.

Kategori: Allmänt

Frågan är nu; sova en halvtimme eller traska iväg till banken? Nej. Jag bankar imorgon efter skolan - ska njuta av min säng en stund nu. Får jag den här tiden för mig själv mår jag bättre.
Imorgon har jag en date med en polis. Haha!


Mer harmoni nu.

Kategori: Allmänt

Haha. Missförstånd. Det var efter middag vi skulle träffas igår. Men det var lugnt för jag åt lite innan som tur var. Vi åkte istället till en bar för ett par drinkar. Det är sjukt vad jag är påverkad av jobbet numera - man kollar på helt andra saker. Det var väldigt trevligt dock. Känns bra att träffa Stefano igen, även om jag är lite orolig över hur det kommer sluta. Men ska försöka att inte planera nu, det får bli som det blir. Njuta av stunden istället. Jag har ju roligt.

Fick skjuts till skolan imorse då han sov (sov.) över här och när jag kommer in på skolans innergård möts jag av en klasskompis som säger att lektionen är inställd. Hah. Så jag är hemma igen nu. Tänkte försöka få lite gjort och njuta av att jag känner mig betydligt mer harmonisk idag. Sen blir det skola klockan 12°° istället.
Buona giornata!

Skön eftermiddag ändå.

Kategori: Allmänt

Ah. Nu har jag smsat med Katarina, pratat i telefon med morfar & mormor och senare även mami. Sovit en timme och ätit lite i sängen. Jag känner mig bättre. Solen är på väg ner så har mysigt ljus inne i rummet och ska strax ställa mig i en dusch. Stefano skulle komma runt 22°° så blir sen middag, särskilt då om jag känner honom rätt kommer han nog närmare 23°°, haha.. Men bra - slipper stressa!
Nu ska jag lyssna på bra musik och göra mig iordning! Ska bli kul att för första gången på länge klä upp sig lite för att gå ut och äta! Dricka vin ska jag göra också!


:)

Kategori: Allmänt

Första riktiga ordentliga lunchen på länge. Som jag gjort själv. Couscous, stekt kyckling och zucchini, ruccola & fetaost. Juice till. Behöver all energi jag kan få just nu. För en gångs skull ganska utvilad fysiskt, men lite trött. Jag mår så mycket bättre när jag äter sån här mat istället för att värma på lite pommes frites i ugnen om man säger så.
Jag har sagt till mig själv att skärpa mig. Såklart jag kommer klara mig. De här tre dagarna utan jobb ska jag lyckas få massa gjort - det kommer bli bra!

Anaïs är tillbaka från Paris nu också. Känns skönt. Behöver henne här!


Ska inte göra er oroliga sådär... förlåt. (hah)

Kategori: Allmänt

Så. Haha. Det svänger. Långt ifrån lugn, men jag mår bättre, fått ur mig lite ångest. Och tänker bli av med mer!
Nu städar jag, ikväll blir det middagsdate ute - vad ska jag ha på mig?? Inte klätt upp mig på länge nu, haha. (ni ser, när jag börjar snacka kläder och utseende är jag så gott som mig själv igen...)
Imorgon skola 9°°-18°° sen aperitivo med italienare som bor i Sverige som jag lyckades komma i kontakt med via bloggen, sjukt, haha. Men väldigt kul! Sen plugga ordentligt under kvällen.
Fredag blir skola på morgonen och sen anländer Carlssons! Deras (jäkla) flyg blev försenat halva dagen så det blev inget Milano för dem idag, och inget Bergamo för mig på fredag - men det viktigaste är att jag får träffa dem och det blir förhoppningsvis hela fredagen :) plus lite plugg.
Lördagen blir plugga, förmodligen träffa Alexandra som testjobbade på mitt jobb för en lunch och sen jobb.
Söndag plugga och jobb.

Veckan är fullbokad igen.

Nu tar jag fan tag i det här. Det går inte mer!

Kategori: Allmänt

Jag har aldrig tvekat om att jag inte kan klara av saker. Vill jag något så klarar jag det. Så är det bara. Eller var? Nästan att jag börjar tveka nu.. Börjar tveka på mig själv, och det är nog det värsta som hänt mig.. Jag hoppas verkligen verkligen att det bara är en svacka just nu och att jag tar mig upp riktigt jäkla fort för annars vet jag inte vad jag tar mig till.
Jag vet ju att jag kan. Om jag vill. Alltid kunnat och kommer alltid att kunna! Så är det bara.

Nu måste jag ta mig i kragen och fixa massa grejer innan italienska lektionen. Hoppas det får mig att känna mig bättre.
Och ikväll ska jag på middag med Stefano. Jag behöver det. Ska vända på mitt humör nu tänkte jag.

Längtan efter sommaren

Kategori: Allmänt

..det här med att sova i tid gick ju sådär.. Men har i alla förberett inför morgondagens lektion och egentligen skulle jag ju inte ens vara hemma från jobbet än!

Just nu längtar jag nog allra mest till sommaren och framför allt sommarlovet. Men det är galet vad tiden går fort, så behöver inte längta så länge! Fast när jag tänker på hur mycket jag faktiskt måste hinna innan dess är det en helt annan sak.
Än så länge vet jag ju inte riktigt hur sommaren kommer se ut, men kommer spendera största delen här i Milano. Slutar skolan 15:e juli (himla sent!), veckan därpå tänkte jag spendera i vid franska rivieran med familjen och bara vara. Lina är bäst och lånar ut sin fina lägenhet där. Ska bli underbart! Sola vid havet & poolen, äta gott, dricka massa franskt rosévin och umgås med familjen (och handla med mig ariel-tvättmedel & creme fraiche! haha).
Vill ju helst resa runt i södra Italien i någon vecka, men tror inte jag har varken råd eller tid så det får vänta. Men helgen då Anaïs fyller år är planerad i Napoli! Kanske blir Sverige någongång i september eller så. Beror på jobbet.
Men ett par veckor borde jag lyckas få in, åtminstone en.

Jag är i ett sånt stort behov av en date. Hade en söt kille på gång, men efter att ha utbytt några sms med honom insåg jag att jag inte orkar med en kille som honom så det blev ciao ciao. Får hoppas att Stefano har tid att träffas i veckan istället, haha..



Min fina familj.
I "trädgården" som tillhör komplexet där Linas lägenhet i Frankrike ligger sist vi var där.



Tror att det var sist jag var brun. Haha. Snart 2 år sedan.
I övrigt rätt osmickrande bild......!
Men bruna ben hade jag!



Del av komplexet. I bakgrunden ser man Marinan, där Linas förra lägenhet
låg, där vi också varit många gånger.. Oh vad jag älskar området!
Taget dagen jag flyttade till Milano. Ni ser mitt bagage på 60 kg som jag konkade
härifrån till Milano via tåg alldeles ensam.
....vill bara tillägga att tågstationer i Frankrike & Italien inte har hissar.
Men det var det värt!




Murder she wrote.

Kategori: Allmänt

Världens finaste mami fyllde år idag. (eller ja, igår, klockan är över midnatt!) Känns så tråkigt att inte kunna vara där och säga grattis, men budade över en blomma med hjälp av Interflora.se i alla fall!
Grattis igen, mami! Saknar dig!

Herregud. Jag tror jag mördade en duva idag! Nog för att jag hatar duvorna här i stan (det kryllar av dem!) men att ta död på dem kanske är att ta i. Jag körde över en med cykeln, rakt över halsen tror jag. Han var på väg rakt ut i gatan och där kom jag i full fart. Haha. Men när jag vände mig om i farten tror jag den flaxade till.. Antingen är den alltså rejält skadad eller död nu. Tror jag.
Efter dråpet(?) åkte jag hem till Anaïs och matade katt samt lämnade två rosor jag köpte på vägen som välkommen hem-blommor. Hon kommer hem från Paris inatt. Sen cykla genom hela centrum - folket gör mig galen! De kryllar över hela gatorna och bryr sig inte ett skit om att man försöker komma fram.

Slutade jobbet tidigare idag så nu hinner jag ordna grejer till skolan för imorgon och sen ska jag nog skriva en ordentlig att göra-lista så jag får koll på saker och ting!
Jobbar inte förrän på lördag nu, vilket känns väldigt skönt! Jag har jobbat 7 dagar i streck nu, 17°°-02°°/03°°. Men imorgon sätter skolan igång! Och, viktigast av allt! Släkten kommer! Går allt som planerat får jag träffa dem redan imorgon. Oh. Nu ska jag nog ta och skicka iväg ett sms med order om svenska tidningar de ska köpa med sig från flygplatsen..!

Förbereder inför sommaren.

Kategori: Allmänt

Jag är på rätt dåligt humör för tillfället - stress och pms. I går "beställde" t.o.m. en kund ett leende från mig, vanligtvis brukar de fråga varför jag är så glad och ler hela tiden, så det var inget gott tecken. Men sen blev jag gladare igen!
Men! Jag håller på att få riktiga muskler! Jag är riktigt stolt, haha. Alltså vi snackar (givetvis) inte bodybuilder-muskler, men börjar få lite fin form på mina armar och känner faktiskt att ben börjar bli fastare. Hårdare också! haha. Det här är stort i mitt lilla liv! Och nu när jag börjar cykla minst 3 mil/vecka lär det ju hjälpa ännu mer.
Skit i att gå på gym - skaffa jobb långt hemifrån och en cykel. Tjänar pengar istället för att spendera. Och helt rätt kroppsdelar tränas!
Ska bara försöka äta lite bättre nu och sen så! Och stressa mindre.

Nu ska jag duscha, äta, måla naglar etc, innan jag åker till kära katten och sen till jobbet. Cykla it is!

you had me at hello.

Kategori: Allmänt

Jag är väldigt trött på att bara stressa omkring hela tiden. Nästnästa vecka ska jag försöka få en dag, eller åtminstone kväll att inte göra nåågonting på. Men inte så garanterat, kanske får ta det i mitten av juli istället..

Påsklunchen igår blev ingen påsklunch, haha, det blev en lunch. IKEA bussen gick alldeles för sent för att jag skulle hinna till jobbet i tid, men det gick med vanlig god lunch istället!
Sen jobb. Fick roligaste lapparna med nummer från killar, ett var ett visitkort där det bara stod  "shop assistant" stort, hans namn, mail & telefonnummer. Haha! Som att jag skulle trycka upp visitkort där det stor "servitris" med stora bokstäver bara för att imponera när jag delar ut dem istället för att bara säga mitt nummer. Haha!
En annan ansträngde sig och översatte någon väldigt romantisk text till svenska (över internet på mobilen skulle jag tro) och skrev ner den på en servett till mig och den tredje, som firade sin födelsedag där med massa folk (och han känner mina kollegor) gav mig 10€ i dricks och en liten lapp med hans nummer och bad mig höra av mig.
Trevligt att de anstränger sig, men av erfarenhet vet jag att det är bäst att inte träffa kunderna utanför jobbet, haha!

Idag är det tydligen påsklunch som gäller på jobbet, kul! Tänkte baka morotskaksmuffins - hade skrivit inköpslista och allt - men ingenting är ju öppet i denna stad! Blir galen!
Men jag hade i uppgift att ordna en annan slags efterrätt, en typisk italiensk (muffinsarna skulle bara vara ett plus) och jag va tvungen att åka runt i seriöst halva Milano för att tillslut hitta ett typ bageri som var öppet. Jag skulle ha spenderat a 15€ (får pengar av kollegor) men de kostade €42. Men, är inget annat öppet får man ta det som finns!
Ska bli kul att äta lunch med alla i alla fall!
Resten av veckan är uppbokad!

måndag; städa, handla, jobba
tisdag; sova, plugga, jobba
onsdag; skola, träffa efterlängtade släkten
torsdag; skola
fredag; skola, Bergamo
lördag; plugga, jobb
söndag; jobb

"men finns det parkering?"

Kategori: Allmänt

Haha. Blev lite sen kväll, och ska egentligen upp om ca 2 timmar - får se hur det går!
Jag lyckades nämna att jag va sugen på att gå ut och dansa strax innan stängning på jobbet så tillslut drog jag och tre av (de roligaste) killarna ut till en klubb för drinkar och liiite dans. Dock sämsta musiken och knappt nå folk eftersom vi var så sena (kom dit runt 04°°) men de va kul! Kul att umgås med dem utanför jobbet, synd bara att vi jobbar de tider/dagar då man bör gå ut..
Hah. Kan ju säga att för ett år sen när vi var på den baren (jobbet) och beställde drinkar så trodde jag väl aldrig att jag skulle jobba med de killarna vi flirtade med då, och att de även skulle skjutsa hem mig efter en jobbkväll.. Haha, egentligen helt galet. Men jag gillar det!
Nu ska jag tvätta min jobbskjorta, ställa väckarklockan och sova! Godnatt!



Fortfarande totalt såld på honom.

Skynda skynda!

Kategori: Allmänt

Helvete. Blev inge IKEA idag såklart, försov mig. Hur ska man hinna? Jag är för trött för at gå upp 09°° när jag kommer hem 03°°..! Menmen, imorgon får jag ta det ändå!
Vår tvättmaskin verkar inte funka som den ska, tömmer inte på vatten så fick utbrott imorse. Krama ur tvätt och hänga ut. Usch.
Nu sitter jag och målar naglar, ska fixa håret och sen bege mig till kära katten för att umgås lite. Tänkte sminka mig där så han får lite sällskap i alla fall, hehe. Cykla ska jag. På min kärlek!
Sen jobb. Fredag idag - ännu bättre jobbdag! Lär bli lite kaos, men kul! Får se hur det går att agera tolk när det är så mycket folk, haha.. Men skönt att prata lite engelska med någon som kan ordentligt, och jag inser ju att jag faktiskt kan prata italienska nu.. basic, men ändå. Det börjar komma!



Godnatt.

Kategori: Allmänt

Oh. Jag har köpt en ny älskling. En cykel! Visserligen inte lika fin och perfekt som min Monark Karin i Sverige, men på god väg. Den är mintgrön och heter Martin. Nu har jag en Karin & en Martin!
Cyklade sakta men säkert hem från jobbet inatt och det tog 30 min. 60 min cykling/minst tre ggr i veckan. Perfekt!
Dyr var den, men köpte enormt kedjelås & cykelkorg då, och tjänar ändå in det istället för att åka taxi varje gång. Oh. Jag är så nöjd!

En tysk tjej testade att jobba hos oss idag. Hon pratar dock ingen italienska alls, i princip, men jättesöt! Jag fick agera tolk både till kollegor & kunder, haha, men gick bra.
Varit en lång kväll och morgondagen lär bli ännu längre! Måste upp i tid för att gå och mata katt, åka till IKEA och städa i lägenheten. Innan 16°°. Men det klarar jag!



Behöver sömn.

Kategori: Allmänt

Jag erkänner, jag är nog slutkörd nu.
Jobbigt förkylning som inte direkt gör det bättre av att jag var uppe hela föregående natten och pluggade. Hann klart med modellen ca 07:30 imorse och sen va det bara att sminka på sig och gå till skolan för att skriva ut. Eri var inte klar med presentationen så den gjorde hon/vi klart innan vi presenterade. Jag gillade inte vår presentation vi framförde alls, var alldeles för oklart men det gick ok i alla fall. Efter lektionen gick jag hem till Anaïs och gav hennes katt mat, vatten och pratade lite med honom. (Anaïs är i Paris och jag sköter om honom, helt underbar! och jag tycker inte ens om djur) Sen, efter att varit vaken och pluggat drygt 26 timmar fick jag sova 5 timmar innan jag skulle vidare till jobbet.
Nu är klockan snart 03°° och jag är hemma igen. Ska bara tvätta min jobbskjorta snabbt och sen sova. Ska bli såååå skönt!!! Men måste upp hysat tidigt för ska nog träffa Stefano imorgon :) Och köpa cykel!
Sen jobb igen. Men jag älskar det fortfarande - blir bara bättre och bättre.

Godnatt!

Mindre än 24 timmar kvar; jag klarar det!

Kategori: Allmänt

Hah! Var nyss och åt lunch på ett café på andra sidan gatan från skolan, när jag skulle betala frågade mannen i kassan (ingen flirtande snuskgubbe!), "av nyfikenhet", om jag var italienska eller engelska, haha! Eh.. svenska..
Han tyckte jag pratade väldigt bra italienska så antagligen har jag lärt mig att uttala "caffé", "spremuta" (färskpressad juice) och "stampa design" (en "smörgås") riktigt bra! haha, men det lär väl vara det enda..!

Nu sitter jag i skolan igen, ska göra klart P3. P4-presentationen gick bra, ska tillbaka runt 18°° och kolla resultatet...

Nej, nu är det plugga vidare som gäller!

Ritar ritningar...

Kategori: Allmänt

Hah. Jag trodde klockan var strax för 02°°, den var tydligen strax före 03°°.
Bara pyttelite kvar, sen får jag ta resten imorgon! Godnatt!


Dragit på mig förkylning mitt uppe i alltihop!?

Kategori: Allmänt

Galen dag. Skolan 09°°-21°° (med andra ord; från öppning till stängning), sen hem till Eri där vi pluggade till midnatt. Nu är jag hemma och har tagit en varmt dusch, lagat middag och kokat en kanna te. Jag har nämligen dragit på mig en förkylning verkar det som. Väldigt bra timeing!
Snuvit, trött, huvudvärk, lite konstig i halsen etc. Känns att jag inte är riktigt frisk. Borde sova om jag vill må bättre imorgon men måste göra klart lite ritningar innan! Frrrrryser gör jag också, men dusch & te hjälper lite..

Imorgon har jag en redovisning 12°°, innan dess ska jag eventuellt plugga lite, beroende på hur jag mår när jag vaknar, och gå förbi Anaïs för att gå igenom kattvakt-aktiviteter, haha. Efter redovisning har jag en timmes rast då allt måste förberedas för utskrift och sen har vi material teknologi-föreläsning. Sen blir det förbereda presentation och bygga modell resten av kvällen/natten.
Onsdag morgon; redovisning. Sen ska jag antingen hem och sova eller gå och shoppa cykel innan italienskalektion. Sen är det jobb. Eh, på torsdagmorgon tänkte jag sova ut....


Harmonisk start på dagen för en gångs skull!

Kategori: Allmänt

Jag kan inte riktigt minnas sist jag åt en ordentlig frukost sist. I sängen. Utan total stress.
Men idag så! Två hårdbröd mackor med philadelphia, salami, "parmaskinka", körsbärstomat & gurka, ett glas juice och en kopp te. Gott! Senaste dagarna har jag varit så sötsugen och faktiskt mest ätit skit - så tänkte försöka få ordning på det. Måste gå och handla lite ny mat/frukost idag under en rast.

Vädret ser ganska illa ut idag, Det är väl säkert en 15-20°C men det är för kallt - särskilt som himlen är grå. För någon vecka sen var det högsommar med 30°C, nu känns det som den är över och hösten är här igen. Det känns sådär. Förhoppningsvis kommer sommaren tillbaka!

Nu ska jag gå igenom lite tidningar på nätet, äta klart min frukost och sen hoppa in i duschen. Harmonisk start på morgonen. Det gillar och behöver jag!



Del av frukost. Lägg gärna märke till mina barbierosa naglar, haha.
..försöker komma på vad jag ska matcha dem med för kläder idag..


Jag är lugn nu.

Kategori: Allmänt

Hade projektmöte för projekt 3 i eftermiddag/kväll några timmar innan jag och Anaïs gick och åt middag på il Pomodorino. Delade på en pizza och en sallad. Så himla gott! Efterätt på det och gott rödvin till. Espresso & limoncello efter. Haha. Det var skönt, snacka skit och bara andas ut för några timmar.. Vi blir ju kvar i Milano tillsammans under sommaren - båda har jobb. Och lär bli skitkul! Hon fyller år i augusti och hon önskar sig en helg i Napoli så blir nog det.. haha.. Ser fram emot den här sommaren! Blir inte så mycket semester, men ska se till att få ut så mycket som möjligt ändå! Försöka lära mig italienska ordentligt också..

Det blir mest Milano, men förhoppningsvis också Frankrike, Sverige (helst visits i Stockholm, Malmö, Göteborg & Gotland men jag får se..) och Napoli. Gärna helger runt i andra städer i Italien också, men det beror på pengar och tid!
Ska se till att göra det till bästa sommaren hittills.

Nu har jag gjort lite ritningar och ska sova. Historia LAB-lektion imorgon bitti!
Godnatt!

Ben av stål lagom till sommaren? haha..

Kategori: Allmänt

Tja, om jag nu köper en cykel och börjar cykla varje dag jag jobbar så kommer jag cykla en dryg mil 3 dagar/vecka plus att jag står och går i 7-10 timmar under de dagarna. Behöver inte lägga pengar på taxiresor eller gymkort då i alla fall!



A till vänster är jobbet och B till höger är hemma.
Tvärs igenom hela Milano! Det är dock inte så långt som det ser ut, 
Milano är inte så himla stort; vägen ska vara på 5,8 km. Men ändå!

Söndag.

Kategori: Allmänt

Jag behöver bara vila nu tror jag. Hehe. Och få lite ordning på saker och ting. Blev inget besök på designmässan idag, kom hem från jobbet vid 04°° imorse och sov inte mycket natten innan så bestämde mig för att sova ut så jag kan plugga ordentligt. Inget jobb förrän onsdag nu, så har tre dagar att ägna mer eller mindre bara åt P3 så det är bra! Kan fokusera ordentligt!
Sen är det påsklov. Jag skulle jobbat onsdag, fredag, lördag, söndag, månad, tisdag men vi hade ont om folk även på torsdagen så jag sa att jag kunde jobba då med. Jag behöver pengarna och när jag ändå är ledig från skolan så jag kan sova ut på mornarna och göra saker då så är det bara bra!
I veckan tänkte jag gå och köpa en cykel så jag kan börja cykla till jobbet. Har klurat ut bra väg att åka så det inte ska vara någon fara! Även sällskapa med Anaïs när hon också jobbar! (Bli inte orolig här, jag har kollat upp vägar som är bra den tiden på dygnet!)

Nu har jag tre timmars ledigt innan jag ska träffa min grupp, så ska städa mitt rum, badrummet & äta!

Allt ordnar sig alltid för mig. Känner mig bortskämd!

Kategori: Allmänt

Haha. Konstig dag. Men helt underbar ändå.
Försov mig, så skippade marketinglektionen, men var ändå ingenting viktigt och varit på alla andra så. Kommer till labbet 11.20 för att möta min grupp för projekt 4. Ingen där. (åtminstone inte från min grupp, dock mötte jag en kille som omfamnade mig och pussade på mig - så funkade ändå, haha) Ringer alla i min grupp - ingen svarar. Jag vandrar runt lite, tillslut får jag ett samtal som säger att vi ska träffas klockan 15°°, inte 11°°. Ok. Hah, så möter en vän för en juice innan jag går hem igen och målar naglarna. Tillbaka klockan 15°° och vi pratar bara kort i ca 15 min och sen klara. Helt värdelös förmiddag m.a.o. Kunde varit effektiv & sett massa designgrejer för designveckan.. Men men.

Det underbara: projekt 4 är klart för min del, material teknologi-inlämningen är uppskjuten SÅ nu har jag gått från att behöva göra klart 3 projekt till tisdag/onsdag till att bara ha 1 kvar. Helt chockerande måste jag säga!
Så ikväll ska jag gå och kolla lite på ett projekt en vän m.f. gjort för Japan (och katastroferna där) och sen ska vi fortsätta ut för en drink och kolla på lite designgrejer.
Jag behöver med andra ord knappt plugga idag. Lite ska jag ordna ändå, för att vara på säkra sidan. Men oh så underbart!

Varit och köpt ethernet(right?) kabel, extrauttag & förlängningssladdar så ska även ordna upp med min nya dator. Är man tjej och trippar in i klackar på elektronikaffär har killarna en förmåga att vara himla trevliga och hjälpsamma - ett hett tips! (haha) Nu ska jag bara få ihop det här också!



..just sayin'..! haha'
(nytt, somrigt, orange nagellack på tånaglarna också som matchar händerna!)


Mardrömmar..!

Kategori: Allmänt

Haha! Jag drömde att jag var gravid, födde (m.h.a. kejsarsnitt, snabbt och smärtfritt var det, haha) och var tillbaka på jobbet 3 timmar efteråt. Stod vid någon bar och skrev beställningar.
Gäller att vara effektiv liksom. Haha. Vart barnet tog vägen har jag dock ingen aning om..
Vet bara att jag fick väldig ångest precis innan jag skulle föda angående vad jag skulle göra. Jag vill ju inte ha barn. Och vem pappan var hade jag ingen aning om.
Nej tack. Blir det barn blir det att vänta med det, tack.

Hehe, kommunikationsport.

Kategori: Allmänt

Mormor - läser du det här och har tid får du gärna ringa mig idag (fredag) eller imorgon under dagen, jag har lite ny info! Tack!


Frriday.

Kategori: Allmänt

Hemma för lunch. Jag mår bra idag. Ska se till att plugga ordentligt ikväll också, så jag mår ännu bättre.
Vad händer hos er?


:)

Kategori: Allmänt

Hemma från jobb nu. Behöver sömn.
Upp klockan 07°° imorgon. Marknadsföringslektion. Projekt 4 arbete i labbet. Plugga. Ledig. Dricka vin. Sova. Min fredag!

Paus.

Kategori: Allmänt

Det var så himla skönt igår att bara vandra omkring bland allt folk ute på gatorna, gå in i lite olika "events" och titta på utställningar. Bara hänga. Ta det lugnt. Dricka ett glas (väldigt gott!) rosé bubbel, titta på människor, design och göra det med någon man tycker om. Jag var i stort behov! Kanske gör något liknande på fredagkväll också, för är ledig från jobb och kan plugga innan och efter. Det ger en lite ny energi. Även om gårdagen bildade massa frågetecken och konstiga tankar i mitt lilla huvud, men det är väl sånt man får ta..



Tyvärr har jag ju fortfarande ingen kamera, men snart köper jag förmodlige en blackberry och kan ta massa bilder. Sämre kvalité än med min kamera, men blir mer uppdateringa!

jag är nog ingen relationstyp.

Kategori: Allmänt

Jag beter mig precis så som jag hatar när killar beter sig mot tjejer. Men jag kan inte hjälpa det. Hoppas ingen kommer till skada..


Allergiperiod. x1000

Kategori: Allmänt

Nu måste jag få klaga lite. Vafaaaaaan har jag för gener med dessa jäkla allergier?!
I övrigt är jag ganska så väldigt nöjd med de fina gener jag fått från min släkt men det här med allergi alltså.
Folk beklagar sig när jag säger att jag är allergisk mot nötter, mandel, linser, allergisk/överkänslig mot mjölk, frukter, ägg, soya etc men det lider jag ju inte direkt av. Att däremot ha känslan av att huvudet är igenstoppat av bomull, snuvig, kliande ögon, ont i halsen och nysa varannan minut så fort man går ut - det är drygt.
Nu har jag testat 3-4 olika mediciner utan direkt resultat. Snart blir det nog att uppsöka läkare eller något. Och åka till sjukhus i Italien/Milano är jobbigt ungefär som 10 allergidagar koncentrerat i en - men det kanske kan hjälpa..

Jag vet att det är långt ifrån bara mig det här gäller, och att många nog har det värre. Men jag orkar inte! Ikväll jobbar jag också. Utomhus kan de ju glömma att jag tänker vara!



Ser ni mina kliande ögon..?



I'm off to Milanos Design week!

Kategori: Allmänt



Äkta leende, trots allt. Nu ska jag njuta av min kväll!


!

Kategori: Allmänt

Vet ni vad? Jag har nyss tagit en ordentlig dusch, sitter i handduk på min säng, målar naglarna och tittar runt lite på internet. Utan att behöva ha dåligt samvete eller stressa. Underbart. Enda är att Stefano kanske behöver vänta på mig om jag inte hinner klart i tid - men det skiter jag fullständigt i! hah..


Bättre. Mycket bättre!

Kategori: Allmänt

Ok. Nu är jag ganska lugn igen. Projekt 3 lektionen idag gick bra ändå, nu vet vi vad vi ska göra och både vi och läraren är lugna och det känns ok! Äntligen. Hoppas bara det blri bra.
Jobbat med projekt 4 och det går faktiskt riktigt bra tror jag. Skönt! Jag känner mig lugnare och ikväll blir det pluggfritt!

Ska in i duschen nu för att sen göra mig iordning för att träffa Stefano för aperitivo & kolla lite på saker för designmässan.. Känns sjukt konstigt att träffa honom igen, men vi får se hur det går. Kul ändå!

Massa skitsnack.

Kategori: Allmänt

Inte nöjd med någon insats jag gör just nu. Eller snarare känner jag att jag inte gör någon betydlig insats när det kommer till någonting. Jag blir ofta såhär när jag blir stressad, och då får jag ingenting gjort och då blir det verkligen en ond cirkel!
Men, försöker komma ur den ikväll. Gjort en planering för veckan och om jag håller den kommer jag klara mig fram till inlämningarna och sen har jag påsken till att bli mig själv igen. Igår hade jag 1,5 timme på mig i väntan på att jag skulle möta min grupp. Det var ren lyx kände jag, jag lagade lite mat, diskade och kunde faktiskt bläddra lite i en tidning. 1,5 timme. Och det kändes som lyx.
Vad håller jag på med egentligen? Egentligen kanske jag inte borde jobba, men med tanke på att det är det jag mest ser fram emot under veckorna skulle jag nog inte riktigt kunna sluta. Och behöver pengarna också. Jag behöver de timmarna då jag bara går runt och ler. Och jag klarar det ju faktiskt, måste bara ur den här svackan!

Fick ett stressutbrott tidigare när ingenting fungerade när det kom till Internet m.m. och jag va tvungen att skicka grejer, det var bråttom och ingenting fungerade som det skulle. Tillslut gick det. Jag kunde andas lite men för att lugna ner mig tog jag en promenad/joggingtur runt parken här utanför. Bara några varv, men var nog vad jag behövde. Allt i mitt huvud känns så osäkert och ihopblandat just nu. Ingenting känns klart. Och som kontrollfreak funkar man inte då.

Saknar min familj och vänner i Sverige lite extra nu, så det gör ont. Och ingen direkt tid att prata ordenligt med dem just nu.. Fick nog heller inte tillräcklig dos av mamma och pappa när de var här..
Mami började nytt jobb idag. Så glad för hennes skull, hoppas att det gick bra! ♥

Ångesten försvann m.h.a. ett litet sms!

Kategori: Allmänt

Haha. Som en liten hälsning från himlen kom ett sms från min "minichef" precis. Det är ändrat så jag jobbar på tisdag istället för imorgon (eh ja, om jag förstod smset korrekt i alla fall..). Underbart! Då kan jag plugga projekt 3 imorgon istället och förbereda mig lite inför projekt 4 nu och sen sova. Lycka!


Prestationsångest?

Kategori: Allmänt

Svettas. Fryser. Snörvlar. Nyser. Hade fönstret öppet några timmar och fick in luft. Åh. Allergi.

Jag sitter och försöker plugga. Det går inte bra, och jag blir bara mer och mer orolig. Vi har rätt mycket bra nu, men jag får inte ner det på papper. Jag vill bara skita i allt och sova. Men det går inte.. Måste hinna göra lite research för ett annat projekt innan jag somnar också. Ok. Jag ger det till 01°°, sen måste jag få sova!

Jag är inne i en mindre bra fas när det gäller skolarbete just nu. Jag är inte riktigt nöjd med någonting av det jag presterar.. Kan bero på projekt 3, men hoppas det känns bättre efter veckans lektion! Annars vet jag inte vad..

Inredningsdesigner = allt?

Kategori: Allmänt

Nu håller jag på att leta reda på statistik över invandring i Milano för vårt projekt då vi ska skapa en bank.
Alltså ibland är det lite väl mycket det här. Om jag hade en bank och anställde en inrednings designer skulle jag bli tokig om hon/han började lägga sig i olika strategier för lån, ekonomin etc. Vi har inte pluggat ekonomi, vi kan inte lägga oss i vad som helst!! Ok att vi ska komma på ett nytt koncept, det köper jag. Men när man börjar gå för djupt in på vissa grejer känns det mer som ett skämt. Nästa projekt blir väl att skapa världsfred...


Allt om färg här..!

Kategori: Allmänt

Jag matchar ikväll min så kallade middag med mina blommor på nattduksbordet. Haha, freak.


Morötter med dipp på turkisk yoghurt & guacamolekrydda. Haha, illa!



Failure!

Kategori: Allmänt

I och med att årstiderna ändras måste ju garderobsinnehållet göra detsamma. Jag har dock inte mycket sommarkläder. När det kommer till svala kläder har jag bara korta, tighta eller vippiga festklänningar - och det är inte riktigt aktuellt dagtid. Funderar på hur jag klarade mig förra sommaren..!




Lite hatkärlek.

Kategori: Allmänt

Helvete. Ska saker repas upp nu igen??


Prosit!

Kategori: Allmänt

Lite lätt panik har jag över skolan just nu. Främst för projekt 3 då läraren inte är nöjd med vad vi har (jag är inte van vid det, haha) så hoppas vi klarar ut det tills kommande lektion, annars är vi körda inför första inlämningen veckan därpå. Det svåra är dock att hon ger inga konkreta svar på våra frågor, och det är väldigt svårt att försöka gissa sig fram till vad hon vill ha! Som tur är är det inte bara vår grupp som har problem, snarare alla.. De andra projekten går i alla fall ok! Ska strax möta upp min grupp för projekt 3 och köra ordentligt - sen blir det plugg med det men på egen hand hela kvällen!

Det är ju helt underbart med sommarväder. 33°C i går. Galet ju! T.o.m. för att vara april i Milano/Italien är det varmt..! Meeen detta innebär att naturen blommar ut som en bomb. För oss allergiker är det ingen hit! Blir värre och värre för varje år för mig, särskilt här och mina svenska allergitabletter börjar ta slut. Testade några italienska igår, man skulle ta 1/dag, MAX 2. Jag tog 3 st under eftermiddagen.. De fungerade inte  Jobbet ligger ju precis vid Milanos största park och jag jobbade 9 timmar utomhus igår.. prosit prosit prosit!




Underbar lördag trots allt.

Kategori: Allmänt

Jag är officiellt en tönt. När klockan var runt 02:30 och vi stängde uteserveringen ville jag inte åka hem, jag tyckte vi skulle fortsätta jobba. Hah. Något som är fel!?
Men efter midnatt var det en kollegas födelsedag så vi firade lite med bubbel efter stängning och sen fick jag skjuts hem av en kille som jobbade första gången på ett halvår. Gulligt!
Min italienska grammatik börjar faktiskt förbättras också, haha, jag hatar den, men nur börjar det släppa lite!

Haha! Tror inte det är meningen att jag ska jobba i byxor - var sen idag pga skolarbete så tog en taxi till jobbet, när vi var vid jobbet (typ 15-20 min i taxi) inser jag att jag glömt mina byxor hemma. Ringer min minichef och säger att jag blir sen och ber taxichauffören vända om. Spenderade ca en timme i taxin. Hah. kul!
Men det var lugnt, vi var ändå så många som jobbade och det hade inte hunnit komma många kunder än - mina kollegor skrattade mest när jag kom intrippande i full fart på 13 cm klackar och i liten sommarklänning. Heh..

Nej, nu ska jag sova - imorgon är det plugg som gäller!

Oh. Btw - får finbesök av en vän (haha, bekant?) i maj! Catarina! Bara träffat henne ca 3 ggr tidigare, i Västerås, då jag har gemensamma vänner med hennes ex. Men vi nämnde att hon borde komma hit och tja - idag bokade hon!
Jag ser så jäkla mycket fram emot den helgen, blir ingen ledig tid för fest förrän då för mig så då går vi fullt ut! Två platinablonda, svenska tjejer bland de stackars italienarna! pfft, haha.
Hoppas vädret håller i sig - idag var det 33°C i skuggan, närmare 40°C i solen. Sommaren är här!


Minnen.

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Blev 1-2 timmars för lång sömn, men tror jag behövde det så var väl lugnt.. Sitter nu och pluggar och ska senare ha ett online-möte med min grupp i projekt 4.

Det är lite roligt hur man vänjer sig vid saker, innan jag flyttade hit skrattade jag mest åt folk som kindpussades och hade sig, det såg ju så löjligt ut. Nu delas det ut kindpussar kors och tvärs från mig med. Vissa (kind)pussar igår på jobbet var jag mer än lycklig över medan en kille jag går förbi utbrister "Hej Johanna, hur äär det?", kindpussar mig och pratar lite.. Senare undrar han om jag inte ska med dem ut och dansa när jag slutat och jag ställer mig hela tiden frågan Vem är den här killen?? Haha. Men tydligen va han en kille som är hos oss ofta, men inget minne av alls! Men faktiskt, kindpussar är mycket lättare och mindre personligt än kramar, så ibland passar det mycket bättre!

Lite dubbla känslor fick jag när jag fick se Joe, Stefano, Mirko & Tomas dock. Några av killarna vi "hänge med" och träffade flera gånger i veckan innan förra sommaren. Minnen. Men väldigt delade känslor.. Får se om vi ses för en middag någon dag, men något säger mig att det är mycket snack och lite verkstad där.



Hehe, vår sista måltid tillsammans..?


Trasiga byxor!

Kategori: Allmänt

Haha! Jag avslutade min jobbkväll med att spräcka byxorna. Duktigt!
Hade bytt om från jobbkläder när vi stängt och vi stod/satt alla vid några bord och väntade och jag skulle sätta mig ner på huk för att rota fram lite grejer ur min väska och RITSCH säger det, jag skriker till och de undrar vad fan som hände. Haha, sen börjar jag skratta och "skydda mig", haha, hela(!) grenen på byxorna gick sönder. Som tur hade jag ju byxorna jag jobbat i men vi fick oss ett skratt..!

Nu är klockan strax halv fem, jag ska sova. Upp imorgon och plugga innan jobb. Godnatt!

sushi?

Kategori: Allmänt

Känns lyx att ha en hel eftermiddag/kväll utan massor att göra. Eller ja, relativt sett i alla fall. Har städat mitt sovrum, dammsugit köket och ätit lite färska hallon & blåbär. Kostade en mindre förmögenhet men kände att jag behövde det. Är inte särskilt hungrig idag, så funderar på om jag ska köpa upp lite sushi, blir liksom billigare än när man är så himla hungrig.. hehe!
Strax ska jag rita de tre sista skisserna till projekt 4 och göra iordning boardsen med lite information. Känns ändå helt ok för kvällen. Lär få ordentligt med sömn i natt. Hoppas jag :)

Fräscha upp med ansiktsmask!

Kategori: Allmänt

Nu; bort med smink. städa runt, lägga ansiktsmask. Plugga. Sova. Bli ny människa?


Jag ♥ min kalender

Kategori: Allmänt

Helt galna veckor just nu! Jag jag ska klara det! Jag ser fram emot påskveckan då jag ska vila.
Men seriöst, de kommande veckorna jag har framför mig är inte mänskliga. Lite självvållat då jag skaffat jobb, men ändå.

Idag har jag inte mått så bra, ungefär samtliga i skolan såg det på mig. Det var runt 25°C i skuggan och jag frös. Trots att jag hade cashmeretröja & sjal på mig. Jeans till. (andra gick omkring i sommarklänningar & tshirts) Men jag ska se till att sova inatt ordentligt så kommer jag vara mig själv imorgon igen!

torsdag; vila, städa lite, göra klart P4-boards, tvätta, sova
fredag; lektioner 09°°-11°° & 14°°-16°°, däremellan plugg, 17°°-03°° jobb
lördag; sova till 11°°, plugga projekt 3, projektmöte online 14°°, planera designveckan, 17°°-03°° jobb
söndag; sova lite, plugga projekt 3, projekt 4, material teknologi & ev. historia


veckan därpå är det designveckan + jobb som gäller. och plugga då vi har 3 inlämningar av projekt veckan därpå. Hah. Idiotskola som satt inlämningar veckan efter designveckan, + samtliga lektioner under veckan. Vi studenter och lärare behöver vara lediga för att se så mycket som möjligt av designveckan. Ingår i vårt arbete!



Nerkladdade planer för den här veckan..


French passion with my french passion today!

Kategori: Allmänt

Godkväll! Blev ingen aperitivo med Faye som är här på besök då hon aldrig hörde av sig till Cilla.. Hoppas jag får en chans att träffa henne senare under veckan.. Men jag drog med Anaïs till Globe för en spontan aperitivo istället. Vi behövde det. Ses och snacka massa skit utanför skolan!

Nu ska jag förbereda mig inför morgondagens lektion i projekt 3, dock är det ganska luddigt vad vi exakt behöver göra men vi har jobbat på en del så hoppas att det funkar..! Den här veckan och nästa är galet fulla. Hade tydligen fel angående inlämningarna innan påsk - vi har dem fortfarande. Och massor att göra. Men, det ska gå - och det ska gå bra!

, nu ska jag plugga istället för att sitta här..! Men får sova hyfsat tidigt ikväll i alla fall. Imorgon jobb.

Lättad & lycklig

Kategori: Allmänt

Solen skiner. I helgen ska det bli 26°C och sol. Hur mår ni i Sverige? Haha..
Ska visserligen jobba då, men ska försöka sola dagtid! Idag ska jag gå och köpa solcreme för ansiktet som jag kan ha varje dag, för bränna ansiktet ska jag inte. Dock kanske jag inte behöver köra på 30 i spf i år med tanke på att jag va kritvit i ansiktet hela förra sommaren..



ciao ciao mozzarellan!
nu går jag till skolan! (för tidigt för en gångs skull!)


Babbel 03°°

Kategori: Allmänt

Jag låter ju så töntig här, bara tjatar på om hur bra jag mår - haha. Och om jobbet och hur bra det är. Men det är det. Cilla har dock slutat så idag var det bara jag och en till servitör, stressigt - han jobbade ute och jag inne så hade hela lokalen att ta hand om själv, bortsett från att killen i kassan hjälpte till litegrann med ett par beställningar.. Men det gick bra!

En kund kom senare in och beställde in en flaska Cristal champagne för €450 (runt 4000 sek?) till sig själv. Svepte ett glas och gick sen.. Jaha? Pengar i överflöd eller bara någon grej han gör?

En kollega som jag tidigare haft lite svårt för som ska vara så "cool" börjar mjukna lite också, haha, fick skjuts hem av honom så va gulligt! På vägen stannade en bil oss och sa att vi kört in i deras backspegel vilket vi verkligen inte gjort, haha. Men när min kollega började prata kalabres (dialekt från området Kalabrien i södra Italien) sa killarna att det var lugnt.. De blev väl rädda, haha!

Nu ska jag ordna någonting att äta, göra lite skisser fort och lite noteringar för ett projekt innan jag får sova. ..klockan är 03°°.. Men imorgon jobbar jag i alla fall inte! Börjar ny tjej nu som skulle testa imorgon, hon var inne idag - verkar trevlig men absolut ingenting speciellt.. Får se, hoppas hon är bra!
Skulle ju åkt till Verona på lördag men pga att vi var så få på jobbet på lördag sa jag att jag kan jobba.. Behöver pengar! Och kan ta Verona på söndag om jag hittar sällskap :)


Nej. Mat var det. puss

Måndag då!

Kategori: Allmänt

Underbart. Vi blev klara på bara en dryg timme med gruppmötet för projekt 4! Dock har jag en del att göra på egen hand men det får gå! Lite nu och sen imorgon bitti. Just nu är det lunch hemma som gäller.
stekta typ baconkuber i gräddsås med "spenat gnocchi"-liknande. Keso och lite bröd till. Så jäkla gott. Haha, och försöker intala mig att det är bra att jag får i mig spenat, gräddsåsen och feta köttet ignorerar jag...
Så. Nu lite plugg och sen göra mig iordning för jobb. Funderar om jag ska gå hemifrån lite tidigare och hinna ta en promenad sista delen eller om jag ska ta klackar och ta tram hela vägen, haha. ..svåra beslut! Men, med tanke på det fina vädret borde jag kanske ta en promenad genom parken vid slottet.. Hm.


Hah. Nu längtar jag lite till jobbet..!

Härligt!

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Såhär bra har jag inte känt på länge! Klockan är halv 11, solen skiner och det är som svensk sommar ute, helt underbart! Trots att klockan är tidigt (jo, för att vara för mig och en söndagsmorgon så är det det!) har jag hunnit äta frukost, kastat in en maskin tvätt och pluggat á la förbereda info om en designer inför morgondagens historia-lektion. Ligger t.o.m. en halvtimme före i min planering!
Nu ska jag sätta igång och baka massor innan pluggandet av projekt 4 ska börja. Tänkte köra på 2 olika sorters muffins & sen kakor. Haha, fråga inte varför.. Jag känner bara för det!




Det här vädret får mig att vilja sitta ute i på en altan och grilla!
Gärna med den här salladen till - bild från valborg för två år sedan.
I år blir det favorit i repris i parken på valborg här - med svenska flickorna!


Vi kör för lördagen.

Kategori: Allmänt

Dagens humör: Blandat. Upp och ner. Men absolut mest upp!

Dagens mående: Började med värsta ångesten på länge, grät till och med. Sen tog jag tag i dagen och mått på topp sen dess. Bortsett från att jag inte kunde träffa Carro med familj och förlusten för Inter.. (tror ni deras dåliga säsong kan bero på att jag inte är lika insatt i år? Jag menar, när jag började följa dem hyfsat ordentligt vann de 3 (4) titlar och nu har jag inte tid, och då går det skit... Hah, jag tror på samband!

Dagens borde: Plugga. Plugga, plugga, plugga.

Dagens frisyr: Tråkigt, ostylat & nytvättat. Nu uppsatt i liten snurra på huvudet.

Dagens smink: Enkelt. Foundation, puder(foundation), rouge, ljusa ögonskuggor, eyeliner & maskara. Och nya läppstiftet, lite mörkt hallonrosa från Chanel (ska visa senare!).

Dagens klädsel: Större delen spenderade jag i sängen i bara underkläder. Sen mörka curve jeans från Levi's och vit tunn tröja. Inga ytterkläder behövdes i dagens sol!!

Dagens planer: Nu? Strax sova?

Dagens materiella vill ha: Åh. Jag har cravings för det mesta just nu. Jag ska unna mig en ny plånbok när lönen kommer - i övrigt får jag inte tänka på materialla ting!

Dagens fundering: Visst kommer det att gå? & Borde jag?

Dagens beroende: Mer tid. Jag behöver mer tid!

Dagens tråkigaste: Att jag inte fick träffa Carro! (och Inter-förlusten såklart, men försöker ignorera den..!) Men imorgon (idag) fyller hon år så kanske passar ännu bättre att träffa henne idag! 

Dagens längtan: Fröken ovanför, och många andra från Sverige! Kanske blir en tur upp innan sommaren ändå?

Dagens superlängtan: Ledighet. Såndär ordentlig ledighet.

Dagens tidning: ELLE Interiör. Inte hunnit läsa den än, men tog ur den ur väskan imorse..

Dagens låt: Murder she wrote. Oh vad jag älskar musiken från Save the last dance!

Lördagskväll hemma. Skönt!

Kategori: Allmänt

Men oh. Jag har varit lite orolig över min hälsa senaste dagarna för att om jag inte får ett par dagar av ordentlig vila á la göra ingenting alternativt bara avslappnande, roliga saker skulle jag kanske bli lite knäpp. Men! Om bara 2,5 veckor har jag nästan en hel veckas påsklov! Kändes som att det var längre kvar! Det bästa av allt är att i de stora projekten har vi del-inlämning veckan innan så förmodligen behöver jag inte fokusera på dem under lovet. Bara jobba, vila, ha roligt och plugga in lite på de teoretiska ämnena. Underbart! Hehe, ingen kan ta ifrån mig att jag är värd det då.

Men innan dess ska en hel del hinnas med! Projekt ska ha en delfas klara, jobbkvällar, på lördag åker vi till Verona för vinmässa (oh! ska bli så kul!), milanos designvecka tar plats (tyvärr har vi lektioner hela veckan trots att våra lärare klagar på skolan - det tycker också att vi behöver va ute i alla showrooms, events och på mässan!) och dessutom kommer Faye till Milano på besök så hoppas få träffa henne något!

Och efter påsklovet får jag finfin besök av mormor, morfar & co. Då blir det nog mitt första besök i Bergamo också!

Nu ska jag plugga, och sen sova. Träffade inte Carro idag pga vi inte fick tag i något ställe för fotbollen och då jag behövde plugga om vi ändå skulle sitta på deras hotell, men jag hoppas verkligen att hon har lite tid för mig imorgon!
godnatt!

Godnatt!

Kategori: Allmänt

Jag kom nyss hem från jobbet (klockan är strax över 4..) och varit igång sen 08°° imorse. Är faktiskt förvånandsvärt pigg men det härliga är att jag behöver inte tvätta, planera eller packa väskor. För det kan jag göra imorgon när jag vaknar! Wow. Så himla skönt! Men ska försöka att inte sova bort hela dagen bara för har mycket att göra!
Bl.a. ska jag få träffa Carroooo!

De frågade på jobbet om jag kunde jobba lördag eller söndag, men jag sa ifrån. Kanske första gången i mitt liv som jag säger ifrån att jobba? Haha. Jag tvekade en stund men bestämde mig för att jag faktiskt inte kan. Skönt.
Hur som helst bra dag på jobbet. Efteråt åkte vi några stycken till en "korvmoj"-aktig bar för att äta lite innan jag fick skjuts hem. Nej - godnatt!


Rädd att jag varit lite väl genomskinlig, hah. Men vafan - vad spelar det för roll?

Lycklig idag!

Kategori: Allmänt

Oh! Runt 20°C och soooool. Gick hem nu under rasten och blev t.o.m. för varmt för att använda den tunna jackan jag kan ha på mig under sommartid i Sverige. Helt underbart! Jag är dock bara rädd att jag ska bränna min bleka hy.. Solskyddsfaktor för ansiktet ska inhandlas!

Nu till italienskalektion, sen till jobbet. Strejk i kollektivtrafiken idag så vettefan hur jag ska komma dit dock. Bah!


PUSS