Svar till Bea

Kategori: Allmänt

Min kära vän Bea frågade angående specket i gårdagens inlägg och känner att jag måste klargöra vissa grejer här - nej, det är inte "svenskt späck" på bara fett, utan en saltbehandlad och rökt skinka med ursprung från Tyrol-området i norra Italien. (Så Bea, med tanke på vår sista gymnasietid borde du nästan ha koll...) Hur gott som helst!
 
 
Speck. Så gott och smakrikt!
 
 
 

Kommentarer

  • Bea säger:

    Åh, verkar ju hur gott som helst. Då kan jag fortsätta dreggla över alla era matbilder!

    Svar: Haha, fortsätt dreggla ;) Men faktiskt så tycker jag att dina nyttiga måltider ser riktigt goda ut och jag saaaaknaaaar svensk keso!!
    Johanna Kvarnström

    2013-01-29 | 23:58:04
    Bloggadress: http://www.egon.blogg.se

Kommentera inlägget här: